T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KOCAELİ / KÖRFEZ - Körfez Mesleki Eğitim Merkezi

Usta Öğreticilik

USTAÖĞRETİCİLİK e-SINAV ÜCRETLERİNİ (240 TL) YATIRMANIZ ve ÜCRETİ YATIRDIKTAN SONRA 2 İŞ GÜNÜ İÇERİSİNDE E-SINAV GİRİŞ BELGESİNİ OKULDAN ALMANIZ HALİNDE E- SINAVA GİREBİLİRSİNİZ.

E-SINAV ÖDEMELERİ

1-      TÜRKİYE HALK BANKASI, T.C. ZİRAAT BANKASI VE TÜRKİYE VAKIFLAR BANKASI KURUMSAL TAHSİLAT PROGRAMI ARACILIĞI İLE YATIRMA İŞLEMİ

a- ATM' LERDEN (KARTSIZ İŞLEMLER  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Halkbank ATM

Giriş - Fatura ve Ödemeler - Eğitim Ödemeleri - MEB Ödemeleri - T.C. Kimlik No ve Cep Telefonu - Kalfalık ve Ustalık Ustaöğreticilik 2021 (SINAVA GİRECEĞİNİZ AY DÖNEM.) Seçilip Ödeme İşlemi Gerçekleştirilir.

Ziraat Bankası ATM

Kartsız İşlem - Ödeme İşlemleri - Eğitim Sınav Ödemeleri - MEB Ödemeleri - Kalfalık ve Ustalık Ustaöğreticilik 2021(SINAVA GİRECEĞİNİZ AY DÖNEM.) T.C. Kimlik No Girilip Ödeme İşlemi gerçekleştirilir.

Vakıfbank ATM

Giriş - Ödemeler - Eğitim ve Sınav Ödemeleri - - T.C. Kimlik No Giriş - Cep Telefonu Giriş - MEB Ödemeleri Kodu Yazılacak Giriş - Kalfalık ve Ustalık Ustaöğreticilik Sınavları (SINAVA GİRECEĞİNİZ AY DÖNEM.)Kodu Yazılacak Giriş yapılarak Ödeme İşlemi Gerçekleştirilir.

b- İNTERNET BANKACILIĞI

Ödeme - Eğitim Ödemeleri - MEB Döner Sermaye - T.C. Kimlik No ve Cep Telefonu -Kalfalık ve Ustalık Ustaöğreticilik Sınavları (SINAVA GİRECEĞİNİZ AY DÖNEM.) Seçilip Ödeme İşlemi Gerçekleştirilir.

2-      KREDİ KARTI İLE PARA YATIRMA İŞLEMİ

https://odeme.meb.gov.tr İnternet adresinden Kalfalık ve Ustalık Sınavları (SINAVA GİRECEĞİNİZ AY DÖNEM.). - T.C. Kimlik No ve Cep Telefonu girilip ödeme işlemi takip edilerek işlem tamamlanır.

 

e-SINAV ÜCRETİNİ ÖDEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

 

e-SINAV SONUCUNU ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ....

 

USTA ÖĞRETİCİLİK KURSU EĞİTİM VİDEOLARI

 

 

USTA ÖĞRETİCİLİK KURSU KİTABI

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 15.11.2021 - Güncelleme: 07.03.2023 10:03 - Görüntülenme: 1912
  Beğen | 5  kişi beğendi