KOCAELİ / KÖRFEZ - Körfez Mesleki Eğitim Merkezi

2024 NİSAN DÖNEMİ KALFALIK USTALIK SINAV SONUÇLARI

Kalfalık sınavında başarılı olanlardan, 2024 NİSAN sınav başvuru döneminde veya daha önceki dönemlerde başvuru seviyesi "KALFALIK SINAVLARINA GİRMESİ, BAŞARILI OLMASI HALİNDE USTALIK SINAVLARINA ALINMASI" şeklinde olan adayların 30/04/2024 SALI gününe kadar okula gelerek dilekçe vermeleri gerekmektedir.

2024 NİSAN sınav döneminde veya önceki sınav dönemlerinde sınavlardan kalan adayların sınavlara tekrar katılabilmesi için 30/04/2024 SALI gününe kadar okula gelerek dilekçe vermeleri gerekmektedir.

Aşağıdaki sonuç listelerinde başka Mesleki Eğitim Merkezlerinden başvuru yaparak Beceri Sınavına bizim okulumuzda giren adayların sınav sonuçları yoktur.

Aşağıdaki sonuç listelerinde Ustalık Telafi Programına (27 Hafta) kayıtlı öğrencilerin sınav sonuçları yoktur.

USTALIK SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

KALFALIK SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

Yayın: 14.12.2023 - Güncelleme: 22.04.2024 22:40 - Görüntülenme: 765