KOCAELİ / KÖRFEZ - Körfez Mesleki Eğitim Merkezi

2024 NİSAN KALFALIK-USTALIK SINAVLARI BAŞVURU SONUÇLARI

2024 NİSAN Kalfalık-Ustalık Sınavı için başvuru yapan adaylar aşağıdaki bağlantıdan başvuru sonuçlarını kontrol edebilirler.

BAŞVURU LİSTESİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

BECERİ (UYGULAMA) SINAVI GİRİŞ BELGELERİNİ 26-30 MART 2024 TARİHLERİ ARASINDA OKULUMUZDAN ALABİLİRSİNİZ.

2024 NİSAN DÖNEMİ KALFALIK-USTALIK e-SINAV ÜCRETLERİNİ 15-21 MART 2024 TARİHLERİ ARASINDA YATIRMANIZ GEREKMEKTEDİR.

SINAV GÜNÜ VE SAATİ SİSTEM TARAFINDAN OTOMATİK OLARAK BELİRLENMEKTEDİR. ÜCRET YATIRILDIKTAN SONRA  EN GEÇ 2 İŞ GÜNÜ İÇERİSİNDE E-SINAV GİRİŞ BELGELERİNİN OKULDAN ALINMASI GEREKMEKTEDİR.

KALFALIK USTALIK SINAVLARI İÇİN E-SINAV ÖDEMELERİ

1-MOBİL BANKACILIK YÖNTEMİ İLE PARA YATIRMA İŞLEMİ (HALKBANK, ZİRAAT BANKASI, VAKIFBANK)

Ödeme - Eğitim Ödemeleri - T.C. Kimlik No ve Cep Telefonu - Kalfalık ve Ustalık Sınavları (SINAVA GİRECEĞİNİZ AY DÖNEM) seçilerek ödeme işlemi gerçekleştirilir.

2- ATM' LERDEN (KARTSIZ İŞLEMLER)

Halkbank ATM

Giriş - Fatura ve Ödemeler - Eğitim Ödemeleri - MEB Ödemeleri - T.C. Kimlik No ve Cep Telefonu - Kalfalık ve Ustalık Sınavları 2024 (SINAVA GİRECEĞİNİZ AY DÖNEM) seçilerek ödeme işlemi gerçekleştirilir.

Ziraat Bankası ATM

Kartsız İşlem - Ödeme İşlemleri - Eğitim Sınav Ödemeleri - MEB Ödemeleri - Kalfalık ve Ustalık Sınavları 2024 (SINAVA GİRECEĞİNİZ AY DÖNEM) T.C. Kimlik No girilerek ödeme işlemi gerçekleştirilir.

Vakıfbank ATM

Giriş - Ödemeler - Eğitim ve Sınav Ödemeleri - T.C. Kimlik No Giriş - Cep Telefonu Giriş - MEB Ödemeleri - Kalfalık ve Ustalık Sınavları (SINAVA GİRECEĞİNİZ AY DÖNEM) seçilerek ödeme işlemi gerçekleştirilir.

3- İNTERNET BANKACILIĞI

Ödeme - Eğitim Ödemeleri - MEB Ödemeleri - T.C. Kimlik No ve Cep Telefonu - Kalfalık ve Ustalık Sınavları (SINAVA GİRECEĞİNİZ AY DÖNEM) seçilerek ödeme işlemi gerçekleştirilir.

4- KREDİ KARTI İLE PARA YATIRMA İŞLEMİ

https://odeme.meb.gov.tr İnternet adresinden Kalfalık ve Ustalık Sınavları (SINAVA GİRECEĞİNİZ AY DÖNEM) - T.C. Kimlik No ve Cep Telefonu girilerek ödeme işlemi gerçekleştirilir.

Yayın: 13.03.2024 - Güncelleme: 13.03.2024 13:07 - Görüntülenme: 451